Wednesday, September 25, 2013

MENCARI PELUANG PERNIAGAAN MENGUNTUNGKAN RENDAH MODAL???

MENCARI PELUANG PERNIAGAAN MENGUNTUNGKAN RENDAH MODAL???

Bekerja makan gaji dah semakin boring dan tertekan kan??? Rasa berminat untuk berniaga sendiri?? Nak menceburi bisnes kedai serbaneka bekonsepkan farmasi macam Watson/Guardian??


SEJARAH SAYA BERSAMA eCOSWAY
Setahun kebelakangan ini saya tercari-cari perniagaan yang mampu mengubah taraf kehidupan saya dan keluarga.  TETAPIIIII.... Saya Xde skill BUSINESS!! Macam mana??? Hanya eCOSWAY je yang sanggup bagi peluang business untuk orang macam saya nie.



KENAPA eCOSWAY??

1.MODAL
Sangat rendah dibawah RM 6000 Utk kedai yang bernilai 1 JUTAA!! Selebihnya ditanggung oleh pihak syarikat..Privilage kan?

2.BENEFIT
Kedai, sewa, renovation, stock, cctv, utilities bill, promosi dan pengiklanan dibayar oleh syarikat.. Syok kan??

3.PROFIT

Profit BERSIH !! Saya tak perlu membayar apa-apa pun untuk kos bulanan kedai sebab semua eCOSWAY dah sediakan. Untung kan?? Nak untung lebih .. buat lg lebih??

4.TRAINING
Tadi kan saya ada mention yang saya tak pandai berbisness??? Dengan eCOSWAY saya berpeluang untuk menghadiri training secara PERCUMAA!!. Trainer yang berpengalaman dan dah berjaya dalam bidang ini. Malah saya juga dah boleh menjana pendapatan walaupun masih dalam training. Training di bawah Group Alamanda..

5.CAWANGAN (YANG PALING SAYA SUKAA!!!)
Kenapa saya ckp saya suka CAWANGAN??? Yer la sbb dengan eCOSWAY saya boleh melebarkan sayap dengan membuka cawangan di seluruh MALAYSIA...Haaa bukan Malaysia sahaja malah keseluruh DUNIAA!!

Alhamdulillah.. setakat yang saya join, inilah merupakan syurga business. Banyak lagi kemudahan yang disediakan. Untuk newbies macam saya nie...saya rasa sangat bersyukur terus dipertemukan dengan eCOSWAY. Membantu memudahkan jalan hidup saya....  



0122063685 (AVIVA)


2 comments:

Asri mohamad said...

BAGAIMANA kalau uols nak JADI AHLI SHAKLEE?
Ada 2 cara paling mudah untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian sebanyak 200 point UV (Unit Value), atau lebih kurang RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM20+).

Mudahkan jadi ahli shaklee.. Lebih mudah ajar anak ABC..hehehe..

Hanya daftar, guna produk, kumpul uv dan bila anda dapat kumpul uv yg cukup dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Syok tak? Makan sendiri  pun dah boleh dapat bonus...

Biasanya bonus tu yg anda dapat..berbaloi lah ngn vitamin yg anda beli..siapa nak bg kan..


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh beli produk Shaklee pada harga ahli. (20% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%.

3) Dimasukkan ke GROUP TEAM untuk testimoni dan maklumat produk..

4) Hanya SPECIAL GROUP kami yang akan mendedahkan Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan Shaklee ini..pelbagai rahsia untuk berjaya..


Untuk keahlian layari :

www.jutawanshaklee.biz


Penghantaran 2-3 hari.seluruh penang, kedah, perlis n semenanjung malaysia shj.

Tempahan awal untuk elak kesulitan.


Sms/whatapp/tel:

0195180003

(Shaklee utara)

Anonymous said...

ecigarette, electronic cigarette brands, best e cigarette, smokeless cigarettes, electronic cigarettes, smokeless cigarettes